HOME PRAKTIJK ANITA DE JONG BEHANDELINGEN CONTACT
BALANS 5 ELEMENTEN INSPIRATIE ERVARINGEN LINKS
TOUCH FOR HEALTH
NEI
TRANCE COACHING
VITALITEITSKUNDE
QUANTUM-ALLERGY
TOUCH FOR HEALTH
ENERGETISCHE HEALING
BLOESEMREMEDIES
CHAKRA BALANCING
Touch for health, ook wel toegepaste kinesiologie genoemd, is een testmethode in de natuurgeneeskunde, waardoor we informatie krijgen over het functioneren van het autonome zenuwstelsel.

Het doel van deze behandeling is het lichaam energetisch in balans brengen, waardoor het zelfregulerend vermogen van het lichaam wordt hersteld.

Als basismethode, om mogelijke blokkades op te sporen, worden spiertesten gebruikt. De spieren die worden getest, zijn gerelateerd aan bepaalde organen, weefsels, klieren en meridianen. Door een lichte druk uit te oefenen op een spier, bijvoorbeeld een gestrekte arm, voelt de behandelaar of je zwak (= blokkade) of sterk reageert.

Na een totaal testprotocol wordt duidelijk waar balans in aangebracht moet worden. Dit gebeurt doordat de behandelaar via bepaalde punten op het lichaam energie laat circuleren en de natuurlijke balans kan herstellen.

De aandacht wordt dus verplaatst van de klacht, naar het bevorderen van welzijn en het verbeteren van het functioneren en het verhogen van het plezier in het leven.

'Touch for health is simpelweg diepgaand en diepgaand simpel.'


Copyright Balance for all