HOME PRAKTIJK ANITA DE JONG BEHANDELINGEN CONTACT
BALANS 5 ELEMENTEN INSPIRATIE ERVARINGEN LINKS
QUANTUM-ALLERGY
NEI
TRANCE COACHING
VITALITEITSKUNDE
QUANTUM-ALLERGY
TOUCH FOR HEALTH
ENERGETISCHE HEALING
BLOESEMREMEDIES
CHAKRA BALANCING
Quantum-Allergy is een methode waarmee snel, eenvoudig en effectief allergieën, intoleranties en andere verstoringen opgelost kunnen worden, om zo het lichaam in optimale balans te brengen.

Ook hierbij maak ik gebruik van de spiertest om zo snel inzicht te krijgen in de verstorende factor(en) op het lichaam. Dan wordt door middel van balans- en ademhalingstechnieken, visualisaties en massage het lichaam als het ware 'gereset'. Zodat het lichaam weer normaal gaat reageren op datgene wat als verstoring wordt/werd gezien. Het immuunsysteem wordt aangespoord om weer te werken zoals het hoort te werken en het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt versterkt.

Een verstoring kan elke interne of externe prikkel zijn die een verzwakkend effect heeft op het lichaam.
Er kunnen verstoringen zijn in de lichaamseigensystemen, zoals bijvoorbeeld het zenuwstelsel, het hormoonstelsel, immuunsysteem, etc. Voeding kan verstoringen geven, maar ook omgevingsfactoren zoals het weer, straling van apparatuur, etc. Ook emoties of bepaalde relaties kunnen een verzwakkend effect hebben op het lichaam.

Quantum-allergy is voor een ieder met allergieklachten, hooikoorts, darmklachten, hoofdpijn, vage klachten, vermoeidheid, spierklachten, reuma, astma, longklachten, eczeem, ADHD, concentratiestoornissen ..... en elke andere fysieke en emotionele klacht die je kunt bedenken. Ook bijwerkingen van reguliere medicatie kunnen door deze methode enorm afnemen.  


Om het lichaam in optimale balans te brengen, is een veranderd voedings-, bewegings- en gedragspatroon vaak van belang. Indien het lichaam in balans is, is dit daarna ook eenvoudiger als nieuwe leefstijl vol te houden.PS: Ernstige verstoringen, allergie
ën met anafylactische reacties (verlies van bewustzijn) behandel ik niet. 
           

Copyright Balance for all